уторак, 24. фебруар 2015.

Iznajmljivanje automobila sa vozačem - da ili ne?

U vreme praznika i godišnjih odmora, klijenti kompanije SUPER LIMO su uglavnom ljudi koji su došli iz dijaspore, željni da vide svoju familiju, prijatelje i da obiđu draga mesta kao i novine koje Beograd nudi.


Takođe, značajan broj korinsika su i turisti koji su željni dobrog provoda, kvalitetnog smeštaja, ali i obilaska Beograda i njegovih znamenitosti.

Tokom godine, vozila uglavnom iznajmljuju stranci koji su na privremenom radu u našoj zemlji, firme koje nemaju svoj vozni park ili velike kompanije kojima ovakva usluga štedi energiju i dragoceno vreme.



Najveći broj klijenata kompanije SUPER LIMO zahteva uslugu iznajmljivanja automobila sa vozačem chauffeurservice. Zašto bi klijent razmišljao o vožnji, gužvi u saobraćaju, gorivu, putarinama, parkiranju, održavanju higijene automobila kada u kompaniji SUPER LIMO dobija gratis vozača uz najam automobila
Kada već rentirate automobil prepustite da se mi pobrinemo oko svega kako biste dobili "direktorsku" uslugu. Kada se neko drugi brine o svemu Vi ste na poklon dobili energiju i dragoceno vreme. Dok Vas vozi profesionalni uniformisani vozač možete koristiti WiFi i tablet, koji Vam naša kompanija besplatno daje na korišćenje, da završite neki posao, pročitate novine, odmorite se ili jednostavno uživate u putu.

Ovo je jedan od načina da uštedite svoju energiju, vreme i novac.



Kompanija SUPER LIMO ima mlađi tim vozača koji pruža usluge poslovnim ljudima, firmama i kompanijama uspešno odgovarajući na sve zahteve. Naši vozači su iskusni, sa preko 1.000.000 pređenih kilometara. Pored same vožnje oni Vam mogu pružiti i mnoge druge usluge u zavisnosti od Vaših želja i potreba.

Da zaključimo - zašto ne biste uzeli gratis vozača kad već u kompaniji SUPER LIMO to možete?

www.superlimo.rs