уторак, 13. јануар 2015.

Prevoz od / do aerodroma


Prevoz  od / do aerodroma

Odlazak na aerodrom, kao i povratrak sa aerodroma, je često najstresniji deo putovanja.

Gužve na putu, visoke cene usluge taksija, problem parkinga na aerodromu, nedovoljna pokrivenost oblicima javnog prevoza samo su neki od elemenata koji dovode do pomenutog stresa.
Nezavisno da li idete ka beogradskom aerodromu ili sa aerodroma, rezervacija aerodromskog transfera Vam osigurava lak i ugodan prevoz prolagođen Vašem letu.

Sa kompanijom SUPER LIMO usluga aerodromskog transfera Vam je dostupna 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Prevoz do aerodroma Nikola Tesla podrazumeva odlazak sa adrese po Vašem izboru u Beogradu i asistenciju na aerodromu, ukoliko Vam je potrebna.
Započnite ili završite Vaše putovanje sa stilom, rezervisanjem prevoza luksuznim putničkim automobilom! Obzirom da je naš aerodrom ove godine dostigao najveći porast broja putnika što i povećava potražnju transfera od i do aerodroma, kompanija SUPER LIMO će u Vaše ime organizovati transfer, na vama je samo da nam kažete kad planirate da sletite u Beograd i da se opustite, auto će biti spreman za vas.
SUPER LIMO takođe vrši usluge prevoza luksuznim automobilima od aerodroma do svih gradova u Srbiji.

Ukoliko ne želite da ostavite svoj automobil na aerodromu, rizikujete sa nervoznim taksistima a želite da impresionirate važnog gosta, poslovnog partnera iz inostranstva ili očekujete dragu osobu SUPER LIMO je put da ostvarite svoje želje.

Naši profesionalni vozači će Vam pomoći oko prtljaga i odvesti Vas u željenom pravcu.

Više informacija možete naći na našem sajtu www.superlimo.rs

Нема коментара:

Постави коментар