недеља, 16. новембар 2014.

#Saveti za vožnju dece



Duža vožnja sa decom ume da bude veoma stresna, kako za decu, tako i za vozača. Dečici često ume da bude muka ili im je teško da sede mirni duži vremenski period, a ukoliko je više dece u vozilu, velika šansa je da se vožnja pretvori u neugodno iskustvo.




Zbog toga, spremili smo vam nekoliko saveta koje kompanija SUPER LIMO primenjuje prilikom vožnje porodice sa decom koji Vam mogu biti od pomoći u dugoj vožnji:

- Zanimacije tokom puta

Pratite mesta kroz koja prolazite, brojite tunele, takmičite se ko će prvi da vidi neko mesto. Na taj način se putovanje pretvara u avanturu.

- Igračke za devojčice i dečake

Igračke su najbolji vid zabave i uz njih svako putovanje prolazi brže i uzbudljivije.

- Muzika za decu

Ponesite muziku koju deca vole i pretvorite putovanje u mini žurku.

- Bojanke

Bojanke su vanvremenska zabava i zato spremite bojice i farbajte dok vam prsti ne utrnu.

- Pauze

Svaka pauza produžava put ali su one bitne kako bi se deca osvežila, a ujedno možete stati pored zanimljivih mesta i napraviti mali čas iz geografije.

Pored ovih aktivnosti, neophodno je poneti i određen broj stvari, koje predstavljaju obavezan inventar u vozilima kompanije SUPER LIMO:

• (vlažne) maramice
• bezalkoholna pića
• žvake, voda
• kese, posude, čaše

Ovo su samo neki predlozi i saveti koji mogu vožnju sa decom učiniti prijatnijom i manje napornom za sve učesnike.

U slučaju da iznajmljujete automobil za Vašu porodicu preko naše kompanije SUPER LIMO, budite uvereni da ćete Vi i Vaši mališani biti u sigurnim rukama, a zahvaljujući luksuznim vozilima sa punom opremom putovanje će proteći uz minimum stresa.

 www.superlimo.rs

Нема коментара:

Постави коментар